Witteveen Surhuisterveen als beste inschrijver uit de bus bij de aanbesteding van het Centrumplan Surhuisterveen.
431
post-template-default,single,single-post,postid-431,single-format-standard,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Witteveen Surhuisterveen als beste inschrijver uit de bus bij de aanbesteding van het Centrumplan Surhuisterveen.

Witteveen Surhuisterveen als beste inschrijver uit de bus bij de aanbesteding van het Centrumplan Surhuisterveen.

De directie, projectteam en medewerkers zijn supertrots op de gunning van de opdracht “Herinrichting centrumplan Surhuisterveen”. Wij hebben het doel het centrumplan in positieve sfeer uit te voeren en te begeleiden. Daarnaast werken wij zoveel mogelijk met lokale leveranciers en onderaannemers. Samen met de opdrachtgever en ondernemers in het centrumgebied maken we er een prachtig winkelcentrum van.