Wijziging planning en bereikbaarheid De Kolk vanaf week 47-2020
510
post-template-default,single,single-post,postid-510,single-format-standard,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Wijziging planning en bereikbaarheid De Kolk vanaf week 47-2020

Wijziging planning en bereikbaarheid De Kolk vanaf week 47-2020

De werkzaamheden gaan voorspoedig. Mede dankzij de goede weersomstandigheden lopen wij voor op de planning, waardoor wij dit jaar al een deel van de 2e fase gaan uitvoeren. De keuze is gemaakt in overleg met de betrokken partijen en heeft positieve gevolgen voor het tijdspad van het gehele project.

Maandag 16 november 07:00 uur breken wij het kruispunt De Kolk – Groningerstraat op en de Groningerstraat tot huisnummer 4. De kruising De Kolk-Groningerstraat en de doorgaande route vanaf het Torenplein is uiterlijk vrijdag 27 november weer toegankelijk voor het verkeer. In de maand december wordt er verder gewerkt aan de Groningerstraat. De Groningerstraat is uiterlijk 18 december weer toegankelijk voor het doorgaande verkeer.

Voor de bevoorrading van de ondernemers wordt de route gewijzigd.

Gedurende de werkzaamheden op de kruispunt De Kolk-Groningerstraat kan de kolk ook via de Van Kammenstraat en de Slotstraat bereikt worden. De bestaande éénrichting situatie op de slotstraat komt dus tijdelijk te vervallen.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.