Doorgaande route Surhuisterveen weer toegankelijk
526
post-template-default,single,single-post,postid-526,single-format-standard,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Doorgaande route Surhuisterveen weer toegankelijk

Doorgaande route Surhuisterveen weer toegankelijk

Ons doel is bereikt. Voor Black Friday op 27 november 2020 is de doorgaande route over De Kolk niet meer gestremd. Hiermee zijn de ondernemers aan De Kolk goed bereikbaar in de drukke december maand.
Het projectteam van Witteveen Surhuisterveen is trots en de omgeving tevreden. Begin januari hopen wij onder prima omstandigheden de tweede fase op te kunnen breken, te weten het werkvak Groningerstaat-slotstraat.

Onderstaand het nieuwsbericht uit de Feanster:

De doorgaande route in centrum Surhuisterveen vanaf Torenplein naar de Dellen voor Black Friday is weer toegankelijk.

Eind september is aannemer Witteveen gestart met de herinrichting van het centrum in Surhuisterveen. Het eerste gedeelte van de kolk vanaf het Torenplein tot aan de Groningerstraat is gereed. Dit betekent dat het centrum vanaf het Torenplein richting de Dellen weer bereikbaar is voor het verkeer. Op Black Friday kan het winkelend publiek weer voor de winkels parkeren om de Black Friday aankopen te doen.

Het gedeelte van de Groningerstraat wordt in december gereed gemaakt en is uiterlijk 18 december weer bereikbaar.

Bron: https://defeanster.nl/artikel/1139469/doorgaande-route-surhuisterveen-weer-toegankelijk.html