Update Planning
547
post-template-default,single,single-post,postid-547,single-format-standard,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Update Planning

Update Planning

Werkzaamheden centrum Surhuisterveen:

Donderdag 25 februari breken wij het straatwerk op van de Slotstraat t/m huisnummer 9. Dinsdag 2 maart breken wij het straatwerk op tussen Kolkzicht en Terstal, richting het parkeerterrein bij Albert Heijn.

Maandag 1 maart starten wij met het straatwerk op de kruising De Kolk – Groningerstraat en aansluitend brengen wij het straatwerk aan in de rijbaan richting Kolkzicht.

 

Werkzaamheden parkeerterrein Action:

Wij zijn deze week begonnen met het aanbrengen van de banden op het parkeerterrein van de Action.

En volgende week beginnen wij met het aanbrengen van het straatwerk.