Voortgang update Centrumplan
559
post-template-default,single,single-post,postid-559,single-format-standard,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Voortgang update Centrumplan

Voortgang update Centrumplan

Centrum:

Momenteel zijn wij bezig met werkzaamheden tussen de Slotstraat en de Dr. van Kammenstraat en Dr. van Kammenstraat zelf incl. de kruising Dr. van Kammenstraat – De Dellen.
Deze werkzaamheden zijn medio week 18 gereed, incl. het straatwerk.

De rijbaan en de loopstroken richting het parkeerterrein bij de Albert Heijn, tussen Kolkzicht en Terstal, zijn eind week 14 gereed.

 

Parkeerterrein Action:

Sinds woensdag 31 maart is het eerste deel van het parkeerterrein gereed en beschikbaar voor bezoekers van o.a. de Action, Scapino, etc.
Het nieuwe deel van het parkeerterrein is bereikbaar via de toegangsweg tussen de Scapino en de Zuivelhoeve. Dit is tevens de uitrit

De andere toegangsweg tussen kapperszaak Double Face Hairfashion (De Dellen 16-F) en de Dellen 18 is afgesloten i.v.m. werkzaamheden.