Update en planning week 17
574
post-template-default,single,single-post,postid-574,single-format-standard,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Update en planning week 17

Update en planning week 17

In week 17 worden er voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd voor het aanpassen van het kruispunt De Dellen – Nije Jirden.
Hieronder kunt u lezen wat dat voor u betekent.

 

Stremming De Dellen (tussen de Nije Jirden en Scapino):

Wij stremmen vanaf vrijdag 30 april om 07:00 uur De Dellen tussen Nije Jirden en De Dellen 14 (Scapino).
Wij breken de loopstroken op en brengen de bronnering aan. Voor de voetgangers worden er op dit deel kunststof rijplaten neergelegd. Maandag 3 mei om 07:00 breken wij de rijbaan op. De toegang van het parkeerterrein naar de Action, tussen de Zuivelhoeve en Scapino, blijft en is vanaf 30 april bereikbaar voor bestemmingsverkeer vanaf De Kolk en de Dr. van Kammenstraat.

 

Kruising De Dellen – Nije Jirden:

Woensdag 5 mei 07:00 uur breken wij het asfalt van de Nije Jirden van de kruising met De Dellen tot en met De Fazant.
De doorgaande route is vanaf 5 mei gestremd. Het verkeer zal gedurende de werkzaamheden worden omgeleid via de richting de Gedempte Vaart – De Kolk. Deze werkzaamheden duren maximaal 5 weken.

 

(Klik op onderstaande omleiding voor een vergroting)