Planning
398
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-398,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

Planning

Planning Centrumplan Surhuisterveen

———————————-

Update

 

Werkzaamheden centrum Surhuisterveen:

Donderdag 25 februari breken wij het straatwerk op van de Slotstraat t/m huisnummer 9. Dinsdag 2 maart breken wij het straatwerk op tussen Kolkzicht en Terstal, richting het parkeerterrein bij Albert Heijn.

Maandag 1 maart starten wij met het straatwerk op de kruising De Kolk – Groningerstraat en aansluitend brengen wij het straatwerk aan in de rijbaan richting Kolkzicht.

 

Werkzaamheden parkeerterrein Action:

Wij zijn deze week begonnen met het aanbrengen van de banden op het parkeerterrein van de Action.

En volgende week beginnen wij met het aanbrengen van het straatwerk.

 

———————————-

 

De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd.

 

  • Fase 1: Vanaf de Gedempte Vaart langs het Torenplein naar de Kolk tot aan de kruising Groningerstraat, inclusief de rand rondom het Torenplein, de ingang naar de Jumbo en het loopgebied tussen AH/It Stee/Terstal.

 

  • Fase 2 (Voorjaar 2021 tot Bouwvak): Vanaf de Groningerstraat richting De Dellen, incl. de zijpoten Groningerstraat, Slotstraat en Dr. Van Kammenstraat, inclusief de inrichting van het parkeerterrein tussen Terstal en Kolkzicht.

 

  • Fase 3 (Najaar 2021, na de ): De Dellen vanaf de Dr. van Kammenstraat tot en met de kruising De Dellen / Nije Jirden, inclusief het parkeerterrein van de action.

 

Uitvoering fase 1: Najaar 2020

Uitvoering fase 2: Voorjaar 2021 tot bouwvak

Uitvoering fase 3: Najaar 2021. Start na Profronde (27-7-2021)