FAQ
416
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-416,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

FAQ

Meest gestelde vragen & antwoorden

Onderstaand vindt u de meest gestelde vragen & antwoorden. Deze zullen indien nodig worden uitgebreid.
Heeft u aanvullende vragen? Vul dan gerust het onderstaande reactieformulier in.

Hoe bereiken mijn klanten mijn winkel tijdens de werkzaamheden?

In de werkvakken nemen wij alle bestaande verhardingen op. Wij brengen voor de gevels een dubbele loopstrook aan van kunststof rijplaten zodat uw winkel bereikbaar is. Een dubbele loopstrook zodat we voldoen aan de RIVM richtlijnen m.b.t. het coronavirus. Het loopgebied en werkgebied wordt gescheiden gehouden. Wij schermen het werkgebied af, zodat wij hiermee een veilige zone creëren voor het winkelend publiek.

Kan ik mijn winkel gewoon bevoorraden?

Ja, u kunt uw winkel gewoon bevoorraden maar een feit is dat het anders is dan in de situatie zoals u gewend bent. Wij inventariseren daarom vooraf, via een formulier, wat voor soort bevoorrading u ontvangt en op welke tijdstippen. Wij brengen hiermee de conflicten in kaart om deze vervolgens samen met u op te lossen.

Hoe komt het met de bevoorrading van mijn winkel als de kruising De Dellen – Nije Jirden is opgebroken en hiermee het doorgaande verkeer is gestremd?

De bevoorrading van de winkels op de Dellen tussen de Dr. van Kammenstraat en de Nije Jirden kan via de Gedempte Vaart – De Kolk of via de Dr. van Kammenstraat.

Via de Dr. van Kammenstraat, Langelaan en de Taeke Schuilengalaan kun je het centrum weer uit.

U dient er echter wel rekening mee te houden dat de Dellen vanaf de Scapino (De Dellen 14) t/m de Nije Jirden is gestremd.

De winkels binnen het gestremde deel zijn te voet bereikbaar.

Is het parkeerterrein van de Action bereikbaar?

Ja, het parkeerterrein van de Action is bereikbaar vanaf de Gedempte Vaart – De Kolk of via de Dr. van Kammenstraat. Via de toegangsweg tussen de Scapino en de Zuivelhoeve kan men van en naar het parkeerterrein.

Hoe kom ik op het parkeerterrein bij de Albert Heijn?

Het parkeerterrein bij de Albert Heijn is bereikbaar vanaf de Jan Binneslaan en de Gedempte Vaart en dan via de Vierhuisterweg en de Nije Jirden.

Ik heb een aanvullende vraag: