FAQ
416
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-416,bridge-core-2.4.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-23.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.0,vc_responsive
 

FAQ

Meest gestelde vragen & antwoorden

Onderstaand vindt u de meest gestelde vragen & antwoorden. Deze zullen indien nodig worden uitgebreid.
Heeft u aanvullende vragen? Vul dan gerust het onderstaande reactieformulier in.

Hoe bereiken mijn klanten mijn winkel tijdens de werkzaamheden?

In de werkvakken nemen wij alle bestaande verhardingen op. Wij brengen voor de gevels een dubbele loopstrook aan van kunststof rijplaten zodat uw winkel bereikbaar is. Een dubbele loopstrook zodat we voldoen aan de RIVM richtlijnen m.b.t. het coronavirus. Het loopgebied en werkgebied wordt gescheiden gehouden. Wij schermen het werkgebied af, zodat wij hiermee een veilige zone creëren voor het winkelend publiek.

Kan ik mijn winkel gewoon bevoorraden?

Ja, u kunt uw winkel gewoon bevoorraden maar een feit is dat het anders is dan in de situatie zoals u gewend bent. Wij inventariseren daarom vooraf, via een formulier, wat voor soort bevoorrading u ontvangt en op welke tijdstippen. Wij brengen hiermee de conflicten in kaart om deze vervolgens samen met u op te lossen.

Hoe komt het met de bevoorrading van mijn winkel als de kruising De Kolk- Groningerstraat is opgebroken en hiermee het doorgaande verkeer gestremd is?

Van 16 tot en met 27 november kan de Kolk bereikt worden door bestel- en vrachtauto’s via het parkeerterrein bij Albert Heijn. Het verkeer zal via deze route worden omgeleid. Daarnaast is de Kolk bereikbaar via de Slotstraat, de éénrichtingsituaties zijn tijdelijk gewijzigd om de bereikbaarheid optimaal te houden.

Vanaf Kolkzicht richting de kruising zijn alle obstakels zoveel mogelijk verwijderd om ruimte te creëren voor het bevoorradingverkeer.

Wanneer is De Kolk open voor doorgaand verkeer?

Uiterlijk 27 november 2020 is De Kolk open voor auto’s en bevoorradingsverkeer. Tot de kruising Groningerstaat is De Kolk dan nieuw. Als de weersomstandigheden het toelaten zal begin Januari de 2e fase worden opgebroken, vanaf de kruising Groningerstraat tot de Slotlaan.

Ik heb een aanvullende vraag: